MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
WRZUCANIE CAŁEGO MIĘSA NA PATELNIĘ...
fot. pixabay.com

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone. Przez to mięso nie będzie soczyste i smaczne

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone

WRZUCANIE CAŁEGO MIĘSA NA PATELNIĘ
Wrzucanie od razu całej zawartości opakowania na patelnię to błąd popełniany przez większość ludzi. A może to mieć wpływ na smak, konsystencję i aromat dania. Mięso mielone ma w sobie dużo wody, więc wrzucenie go w całości na patelnię sprawi, że soki puszczą i zamiast się smażyć, zacznie się ono gotować. Mięso mielone warto wrzucać na patelnię niewielkimi partiami i w odstępie kilku minut. Dzięki temu szybko się zetnie, a soki pozostaną wewnątrz.

Zobacz również

Młodzi pianiści z Głogowa będą się szkolić pod okiem profesor Akademii Muzycznej

NOWE
Młodzi pianiści z Głogowa będą się szkolić pod okiem profesor Akademii Muzycznej

Odpady niebezpieczne przy ul. Wyszyńskiego? Prezydent i przedsiębiorca uspokajają

NOWE
Odpady niebezpieczne przy ul. Wyszyńskiego? Prezydent i przedsiębiorca uspokajają

Polecamy

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Ile kosztuje teraz konsola PS5? Sprawdź, od czego zależy jej cena

Ile kosztuje teraz konsola PS5? Sprawdź, od czego zależy jej cena

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci